Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,
Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,

Balsami i mjekrës, forcon dhe ndihmon për rritjen e shëndetshme të mjekrës,

Çmimi i rregullt
€8,00
Çmimi i shitjes
€8,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Përbërës: krem mjekër

Numri i modelit: krem mjekër

Leja e Prodhimit: -

NT WT: 30g

Sasia: 1 copë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.