Krijues i ri për flokët me vaj 120ml
Krijues i ri për flokët me vaj 120ml
Krijues i ri për flokët me vaj 120ml
Krijues i ri për flokët me vaj 120ml
Krijues i ri për flokët me vaj 120ml
Krijues i ri për flokët me vaj 120ml

Krijues i ri për flokët me vaj 120ml

Çmimi i rregullt
€17,00
Çmimi i shitjes
€17,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Numri i modelit: tjetër

Emri: Lubrifikues gërshërë

Lloji: Lubrifikues

Karakteristika: Shumë funksionale dhe e fuqishme

Karakteristikat: Vaj për kapësin e flokëve

Funksioni: Vegla për Stilimin e Flokëve Sallon

Dropshipping: Mbështetje

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.