APLIKACIONI

Ju prezentojmë aplikacionin e ri të 'nshpishop', me të cilin më në fund blerjet tuaja i kryeni shpejtë e lehtë në iPhone dhe Samsung.
Shërbimet tua shopping online silli n’gisht me aplikacionin 'nshpishop'
Krejt cka ju duhet është ta shkarkoni aplikacionin e 'nshpishop' në smart telefonin tuaj.
Ky shërbim ju ofron qasje të sigurtë.